Receptes
Aperitius
-
Gírgola, coliflor i avellanes
Una recepta original i sostenible de Berbena (Barcelona) by Carles Pérez Rozas.
Recepta sostenible
-
Caneló de remolatxa amb mató i nous
Un entrant deliciós i lleuger per anar obrint la gana!
Recepta sostenible
-
Fregitel·la de peix de costa amb pa amb tomàquet
Un entrant molt ràpid de preparar i amb peixos locals i de proximitat.
Recepta sostenible
-
Torrada amb bombó de formatge calent
Un entrant senzill i deliciós per anar fent boca.
-
Broqueta de lloms d’anxova amb mozzarella i salsa de pesto
Una broqueta deliciosa amb contrastos forts. Si vols estalviar temps, pots emprar anxoves en oli ja preparades.
-
Paté casolà
Amb una mica de paciència pots preparar aquest paté casolà amb què delectaràs els comensals.
-
Farcells de bolets
Un aperitiu original, fàcil de preparar i amb una presentació molt atractiva.
-
Coca de formatge de cabra amb chutney de pera
Si t’agrada la combinació de dolç i salat, prova de fer aquest plat. Es recomana servir-lo amb uns brots aromàtics per refrescar i un rajolí d'oli.
-
Cargols de punxa amb amaniment d'olivada
Una proposta fàcil i original per a qualsevol dels àpats de les festes nadalenques.