Ingredients
- 1 ceba petita
- 250 g de xampinyons
- Pols de cep
- 250 g de mascarpone
- Pasta brick
Un aperitiu original, fàcil de preparar i amb una presentació molt atractiva.
Elaboració:
Talla la ceba ben petita i sofregeix-la (amb paciència) fins que sigui rossa. Si veus que et queda seca hi pots afegir culleradetes d'aigua quan calgui.
Afegeix-hi els xampinyons picats gruixuts. Cou-los fins que es beguin tot el líquid, salpebra i empolsa la barreja amb pols de cep. Deixa refredar. Fes una pasta amb els bolets i el mascarpone i fes farcells amb les fulles de brick.
Lliga'ls amb una tireta de porro escaldada perquè no s'obrin. Enforna els farcells a 180 °C fins que la pasta sigui cruixent.
Recepta cedida per l'Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebron.
Ingredients
- 1 ceba petita
- 250 g de xampinyons
- Pols de cep
- 250 g de mascarpone
- Pasta brick