Flors de poma al forn amb caramels
Ingredients
- 4 pomes rodones mitjanes
- Caramels de toffee
- 50 g de mantega
- 50 g de sucre morè
- 1 cullerada de farina
- Canyella, pell de taronja
Amb unes pomes, caramels de toffee, mantega, sucre i farina tindràs aquestes postres tan originals.
Elaboració:
Parteix les pomes per la meitat, treu-ne el cor i fes un parell de marques concèntriques al voltant del buit que has deixat. Les poses de cap per avall sobre una fusta de tallar i fes-hi tallets verticals tot al voltant.
Posa les pomes cap per amunt en una plata de forn amb un caramel al mig.
Fes una pasteta amb la mantega, el sucre morè, la farina, la canyella i una mica de pell de taronja i la reparteixes sobre les pomes. Les enfornes fins que agafin bon color.
Recepta de Txell Sabaté i l'Espai Cuina'm.
Ingredients
- 4 pomes rodones mitjanes
- Caramels de toffee
- 50 g de mantega
- 50 g de sucre morè
- 1 cullerada de farina
- Canyella, pell de taronja