Pastís de peix amb salsa de pebrots
Ingredients
- 250 g de nata líquida
- 250 g de salsa de tomàquet
- 8 ous
- 600 g de peix cuit (bullit)
- 1 kg de peix cru (sabre o similar)
- sal, pebre i nou moscada
Un plat que sempre és benvingut a taula, fi, gustós i que no presenta gaires dificultats.
Elaboració:
Si fas servir peix cru, bull-lo. Esmicola'l i barreja'l amb la salsa de tomàquet, els ous i la nata líquida, salpebra'l i afegeix-hi una mica de nou moscada. Després, entapissa amb paper film transparent un motlle rectangular, aboca-hi els ingredients i posa'l al bany maria tapat amb paper de plata (amb foradets, perquè respiri). Posa-ho tot al forn a 200 graus, al voltant d'1 hora i 15 minuts.
Ingredients
- 250 g de nata líquida
- 250 g de salsa de tomàquet
- 8 ous
- 600 g de peix cuit (bullit)
- 1 kg de peix cru (sabre o similar)
- sal, pebre i nou moscada