Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
Vés al contingut

Nadal 2024

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Coca de formatge de cabra amb chutney de pera

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Feu clic per ampliar la imatge
Slide 1 of 1

Ingredients

  • 1 ceba petita
  • 1 poma pelada i sense cor
  • 1 pera pelada i sense cor
  • Panses o nabius (cranberries) secs
  • Pell de taronja ratllada
  • Vinagre de poma
  • 4 cullerades de sucre morè
  • Gingebre, canyella i altres espècies que us agradin
  • Formatge de cabra cremós de pell florida
  • Pa de coca
  • Brots aromàtics o herbes

Si t’agrada la combinació de dolç i salat, prova de fer aquest plat. Es recomana servir-lo amb uns brots aromàtics per refrescar i un rajolí d'oli.

Elaboració:

Talla la ceba, la poma i la pera a dauets. Posa-ho a coure tot junt a foc fluix juntament amb les panses o els nabius, la canyella, el gingebre, el sucre, el vinagre i un pessic de sal. Espera fins que s'evapori el líquid i agafi la consistència d'una confitura.

Obre el pa de coca per la meitat i torra'l.

Posa una cullerada del chutney a cada torrada i una rodanxa de formatge a sobre.

Dóna-hi un cop de forn i acaba la preparació amb un toc de pebre. Serveix el plat amb uns brots aromàtics per refrescar i un filet d'oli.

Recepta cedida per l'Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebron.

Ingredients

  • 1 ceba petita
  • 1 poma pelada i sense cor
  • 1 pera pelada i sense cor
  • Panses o nabius (cranberries) secs
  • Pell de taronja ratllada
  • Vinagre de poma
  • 4 cullerades de sucre morè
  • Gingebre, canyella i altres espècies que us agradin
  • Formatge de cabra cremós de pell florida
  • Pa de coca
  • Brots aromàtics o herbes

Comparteix aquest contingut

  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Copiar enllaç
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Contacte Obre en una finestra nova
  • Accessibilitat
  • Avís Legal