Coca de formatge de cabra amb chutney de pera
Ingredients
- 1 ceba petita
- 1 poma pelada i sense cor
- 1 pera pelada i sense cor
- Panses o nabius (cranberries) secs
- Pell de taronja ratllada
- Vinagre de poma
- 4 cullerades de sucre morè
- Gingebre, canyella i altres espècies que us agradin
- Formatge de cabra cremós de pell florida
- Pa de coca
- Brots aromàtics o herbes
Si t’agrada la combinació de dolç i salat, prova de fer aquest plat. Es recomana servir-lo amb uns brots aromàtics per refrescar i un rajolí d'oli.
Elaboració:
Talla la ceba, la poma i la pera a dauets. Posa-ho a coure tot junt a foc fluix juntament amb les panses o els nabius, la canyella, el gingebre, el sucre, el vinagre i un pessic de sal. Espera fins que s'evapori el líquid i agafi la consistència d'una confitura.
Obre el pa de coca per la meitat i torra'l.
Posa una cullerada del chutney a cada torrada i una rodanxa de formatge a sobre.
Dóna-hi un cop de forn i acaba la preparació amb un toc de pebre. Serveix el plat amb uns brots aromàtics per refrescar i un filet d'oli.
Recepta cedida per l'Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebron.
Ingredients
- 1 ceba petita
- 1 poma pelada i sense cor
- 1 pera pelada i sense cor
- Panses o nabius (cranberries) secs
- Pell de taronja ratllada
- Vinagre de poma
- 4 cullerades de sucre morè
- Gingebre, canyella i altres espècies que us agradin
- Formatge de cabra cremós de pell florida
- Pa de coca
- Brots aromàtics o herbes