Ingredients
- pollastre
- ceba
- llorer
- vi ranci
- prunes
- orellanes
Plat tradicional de la cuina de casa nostra. Porta les aromes de les cassoles de l'àvia a la teva taula.
Elaboració:
Neteja el pollastre, que hauràs demanat que et tallin a quarts a la parada. Salpebra'l i daura'l en una paella gran amb oli. Un cop daurat, retira'l i posa'l en una cassola.
A la mateixa paella i amb el mateix oli, fregeix les prunes i les orellanes, retira-les i aboca-les sobre el pollastre. En el mateix oli fregeix la ceba picada i, quan estigui daurada, afegeix-la a la cassola amb el pollastre i les fruites seques.
Després hi afegeixes el vi ranci i les dues fulles de llorer, i que es vagi coent a foc lent fins que el pollastre estigui tendre.
Observacions: Si el pollastre és molt gran s'ha de coure durant més temps, per a això cal que hi afegeixis una mica de brou de pollastre o aigua durant la cocció.
Ingredients
- pollastre
- ceba
- llorer
- vi ranci
- prunes
- orellanes