Ingredients
- 1 kg de cues de llagostí
- 1 kg de carbassons
- 35 làmines de pasta de canelons
Si vols innovar, prova de fer aquesta varietat original dels típics canelons de Nadal.
Elaboració:
Bull els carbassons, sense pelar, en poca aigua amb sal, escorra'ls bé i reserva l'aigua en què s'han bullit. Pela els llagostins i sofregeix-los amb una mica d'oli. Quan estiguin daurats, afegeix-hi els carbassons escorreguts i sofregeix-ho tot uns minuts. Després, passa el sofregit per la batedora i tritura'l de manera que es notin els trossets de llagostí.
Farceix els canelons amb aquesta pasta.
Bull en l'aigua dels carbassons les pells dels llagostins perquè agafi el gust del peix, i afegeix mig got d'aquest suc a la salsa beixamel.
Beixamel:
Consulta-la a la recepta dels canelons o que cadascú la faci al seu estil.
Ingredients
- 1 kg de cues de llagostí
- 1 kg de carbassons
- 35 làmines de pasta de canelons