Ingredients
- 12 terrossos de sucre
- 1,5 kg de mandarines
- 1 llimona
- 1 bric petit de crema de llet
- 400 g de sucre
Aprofitant que estem en plena temporada de mandarines, et proposem aquesta recepta lleugera.
Elaboració:
Frega els terrossos de sucre amb la pell de la mandarina (neta, és clar) perquè agafin el gust i el color de la fruita, i desfés-los en un got d'aigua calenta. Esprem les mandarines, afegeix-hi el suc d'una llimona i barreja'l amb l'aigua amb sucre. Afegeix-hi els 400 g de sucre i la crema de llet i passa-ho tot per la batedora.
Passa la pasta a un motlle folrat amb paper film transparent i guarda-la a la nevera. Al cap de mitja hora la remenes, i al cap d'una altra hora la tornes a remenar i cap al congelador.
Ingredients
- 12 terrossos de sucre
- 1,5 kg de mandarines
- 1 llimona
- 1 bric petit de crema de llet
- 400 g de sucre