Ingredients
- 1 orada de 600 g
- 3 patates
- 4 tomàquets
- 1 ceba
- 1 cabeça d'alls
- Vi blanc
- Brou de peix
- Julivert
- Oli d'oliva
Una opció de peix deliciosa, de preparació senzilla i presentació molt atractiva.
Elaboració:
Neteja totes les verdures i les confites molt lentament amb oli d'oliva. Un cop estiguin confitades, les deixes escórrer en paper absorbent. Neteja l'orada i la fas a filets i amb les espines fes un brou.
Un cop tinguis el brou, posa la ceba amb les patates en una cassoleta i ho fas coure 5 minuts amb una cullerada d'aquest brou. Tot seguit hi afegeixes el filet d'orada amb sal i pebre, i una mica més de brou. Ho tapes i ho deixes coure fins que el peix estigui cuit.
Aleshores hi afegeixes el tomàquet i el julivert picat i ho deixes reposar 5 minuts abans d'emplatar.
Ingredients
- 1 orada de 600 g
- 3 patates
- 4 tomàquets
- 1 ceba
- 1 cabeça d'alls
- Vi blanc
- Brou de peix
- Julivert
- Oli d'oliva