Suflé de taronja
Ingredients
- 2 taronges
- 3 ous
- 20 g de xocolata blanca
- 2 cullerades de mel de taronja
- 20 g de farina
- 20 g de sucre de llustre
Elaboració
Talleu la part superior i inferior (molt poc) de dues taronges i buideu-les per dins (sense trencar la pell). Tritureu la part interior i coleu-la per aconseguir el suc de les taronges.
Separeu la clara dels rovells en dos bols. D’una banda, munteu les clares a punt de neu.
De l’altra, mescleu els rovells amb la mel de taronja, la farina i el suc de les taronges, poseu-ho al bany maria i munteu fins que es cuini el rovell. Un cop cuinat, retireu-ho, afegiu-hi la xocolata calenta i mescleu-ho amb una espàtula.
Barregeu la clara i la mescla restant en el mateix bol amb una espàtula i amb molta cura.
Ompliu les taronges fins a ¾ parts i enforneu-les durant 8 minuts a 180-190 ºC (amb el forn prèviament escalfat a 250 ºC).
Traieu-les i escampeu-hi per sobre el sucre de llustre.
Al·lèrgens
- Gluten
Ingredients
- 2 taronges
- 3 ous
- 20 g de xocolata blanca
- 2 cullerades de mel de taronja
- 20 g de farina
- 20 g de sucre de llustre
Un sistema alimentari sostenible crea prosperitat, promou la justícia social, preserva i regenera els recursos naturals i els ecosistemes i salvaguarda la capacitat de les generacions futures d’alimentar-se de manera sostenible. L’alimentació sostenible és bona per a les persones, bona per als territoris i bona per al planeta.