Torrada amb bombó de formatge calent
Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Slide
of 1Ingredients
- Farina
- Ou
- Llevat fresc
- Sucre
- Aigua amb gas
- Oli de gira-sol
- Formatge tendre
- Broquetes de fusta
- Pa de pagès
Un entrant senzill i deliciós per anar fent boca.
Elaboració
Primer, prepara la pasta de fregir barrejant tots els ingredients alhora i la deixes reposar a la nevera unes 2 hores perquè el llevat reaccioni.
Un cop hagi passat aquest temps, agafa el formatge i el fas a daus d'uns 40 grams. Punxa cada dau en una broqueta de fusta, els banyes un per un dins la pasta i els fregeixes amb oli ben calent.
Mentre els vas fregint, llesca i torra el pa. A l'hora de muntar el plat, ben simple: una torradeta com a base i el formatge al damunt.
Si per fer aquesta proposta tries un formatge molt cremós, millor que el deixis una mica al congelador abans de fregir-lo, perquè no es desfaci.
Ingredients
- Farina
- Ou
- Llevat fresc
- Sucre
- Aigua amb gas
- Oli de gira-sol
- Formatge tendre
- Broquetes de fusta
- Pa de pagès