Recepta sostenible
Ingredients
Ingredients per al milfulls
- 2 pomes vermelles
- 2 remolatxes mitjanes
Ingredients per al gelat de cumquat:
- 150 g de cumquat
- 80 g de sucre
- 1 iogurt de soja
Recepta de Rasoterra (Barcelona) by Queralt Carpintero
Elaboració
Preparació per al milfulls:
- Per començar, escalfa el forn a 180 °C.
- Pela la remolatxa i, amb l'ajuda d'una mandolina, fes-ne làmines fines. Reparteix-les en una plata de forn i aboca-hi un got d'aigua.
- Quan el forn estigui calent, fes-les coure durant 10 minuts.
- Mentre es couen, treu el cor a les pomes i talla-les a làmines fines.
- Amb cura de no cremar-te, intercala les làmines més homogènies de remolatxa i de poma.
- Fes-les coure 15 minuts a 180 °C.
- Tritura els trossos més petits que han sobrat de muntar el milfulls i l'aigua que ha quedat de la cocció, per fer-ne una salsa que farà de base de les postres.
Preparació per al gelat de cumquat:
- Talla el cumquat per la meitat i treu-ne les llavors. Congela el iogurt i els cumquats.
- Comença posant el sucre al robot de cuina. Tritura’l 20 segons mentre apuges de mica en mica la velocitat. Afegeix-hi els cumquats i tritura-ho durant 30 segons apujant la velocitat de mica en mica.
- Finalment hi afegeixes el iogurt i ho tritures durant 1 minut a velocitat mitjana, i llestos!
Ingredients
Ingredients per al milfulls
- 2 pomes vermelles
- 2 remolatxes mitjanes
Ingredients per al gelat de cumquat:
- 150 g de cumquat
- 80 g de sucre
- 1 iogurt de soja