Ingredients
- 1 rellom de porc
- formatge blau
- 1 pot de nata líquida
- ¼ de xampinyons
- 1 all
- 1 ceba mitjana
- sal i pebre
- oli d'oliva
Si vols fugir dels clàssics, prova d’innovar amb aquest plat senzill i complet.
Elaboració:
Talla el rellom a medallons d'un dit de gruix; en una paella amb una mica d'oli fregeix el rellom (volta i volta) i reserva'l. En el mateix oli tira la ceba ratllada i, quan estigui daurada, afegeix-hi el formatge blau a trossets i vés-ho remenant amb una cullera de fusta fins que estigui ben desfet.
Afegeix-hi els xampinyons, que hauràs cuinat abans en una paella amb un all ben trinxat, i barreja-ho tot. A continuació, afegeix-hi la nata líquida i remena-ho fins que quedi tot espès, salpebra-ho i afegeix-hi els medallons de rellom per sobre, deixa que faci xup-xup durant cinc minuts, i serveix-ho tot ben calent.
Ingredients
- 1 rellom de porc
- formatge blau
- 1 pot de nata líquida
- ¼ de xampinyons
- 1 all
- 1 ceba mitjana
- sal i pebre
- oli d'oliva