Fregitel·la de peix de costa amb pa amb tomàquet
Recepta sostenible
Ingredients
- 600 g de peix de rebuig de roca
- 100 g de farina de cigró
- 0,6 l d’oli de fregir alt oleic
- 400 g de pa de pagès
- 4 tomàquets de penjar
- 1 grans d’all
- 4 cl d’oli d’oliva verge
Elaboració:
- Netegeu i escorreu bé el peix, saleu-lo una mica i enfarineu-lo amb la farina de cigró.
- Escalfeu oli en una cassola i, quan arribi als 180 ºC, aneu-hi posant el peix i fregiu-lo fins que quedi daurat. Retireu-lo del foc i eixugueu-lo amb paper absorbent.
- Talleu el pa a llesques, torreu-les torrem fregueu-les amb un gra d’all. Suqueu bé el pa amb el tomàquet de penjar i afegiu-hi un bon raig d’oli d’oliva verge d’oliva arbequina.
Ingredients
- 600 g de peix de rebuig de roca
- 100 g de farina de cigró
- 0,6 l d’oli de fregir alt oleic
- 400 g de pa de pagès
- 4 tomàquets de penjar
- 1 grans d’all
- 4 cl d’oli d’oliva verge
Un sistema alimentari sostenible crea prosperitat, promou la justícia social, preserva i regenera els recursos naturals i els ecosistemes i salvaguarda la capacitat de les generacions futures d’alimentar-se de manera sostenible. L’alimentació sostenible és bona per a les persones, bona per als territoris i bona per al planeta.
1