Ingredients
- 1 escórpora
- ½ rajada o bruixa
- 1 rap petit
- 2 patates
- 2 grans d'all
- 1 tomàquet
- 1 l de fumet
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- julivert picat
- sal
- pebre negre
- pebre vermell
Un plat mariner dels que sempre fan quedar bé. És tan senzill com bullir un bon peix amb patates.
Elaboració:
Fes un fumet, o brou de peix, amb els caps i les espines dels peixos (si vols anar més de pressa, també el pots comprar fet).
Peles i trosseges les patates. Ratlles el tomàquet i poses tots els ingredients, menys el peix, junts en una cassola, amb el fumet.
Ho fas coure, a foc mitjà, durant 15 minuts, fins que les patates estiguin toves. Aleshores hi afegeixes el peix, salpebrat, i ho deixes fent xup-xup durant cinc minuts més.
Ingredients
- 1 escórpora
- ½ rajada o bruixa
- 1 rap petit
- 2 patates
- 2 grans d'all
- 1 tomàquet
- 1 l de fumet
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- julivert picat
- sal
- pebre negre
- pebre vermell