Rap saltat amb pasta fresca i salsa de taronja
Ingredients
- 800 g de rap en 4 talls
- 8 taronges
- 400 g de pasta fresca
- Crema de llet
El rap és un peix molt agraït que al plat accepta tota mena d'acompanyaments. Prova aquesta atrevida recepta!
Elaboració:
En primer lloc, treu les espines del rap, que pots aprofitar per fer un brou.
Després, fes un suc amb les taronges i el poses al foc fins que quedi reduït a la meitat. Un cop reduït, li afegeixes una mica de crema de llet fins que et quedi de la consistència adequada.
Fes bullir la pasta amb aigua, sal i oli d'oliva, i un cop cuita la saltes breument a foc ràpid per destacar-ne el gust.
El rap només l'has de saltar amb una mica d'oli. Millor si queda cruet.
Ara només queda emplatar-ho: Primerament la pasta, uns grills de taronja crua, el rap i, finalment, la salsa per sobre.
Ingredients
- 800 g de rap en 4 talls
- 8 taronges
- 400 g de pasta fresca
- Crema de llet