Ingredients
- 400 g d'espardenyes (cogombre de mar)
- 500 g de rossinyol
- 50 ml d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 1 branca de julivert
- 4 brots de cibulet
- 2 cirerols
Un primer plat lleuger i fàcil de preparar que et sorprendrà.
Elaboració:
Neteja els cogombres de mar obrint-los per la meitat al llarg, en retires la pell i els rentes. Els talles a tires, els saltes de manera violenta i els retires.
Escalfa més oli i salta els bolets nets. Hi afegeixes l'all i el saltes. Després hi agregues julivert picat, desenvolupa l'aroma i hi afegeixes els cogombres de mar. Els saltes 1 minut, emplata decorant-ho amb el cibulet i els tomàquets, i serveix.
Recepta cedida pel Gremi de Majoristes de Peix de Mercabarna.
Ingredients
- 400 g d'espardenyes (cogombre de mar)
- 500 g de rossinyol
- 50 ml d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 1 branca de julivert
- 4 brots de cibulet
- 2 cirerols