Ingredients
- 400 g de salmó fumat
- 2 patates
- 8 tomàquets vermells
- oli d'oliva verge
- canyella en pols
- herbes provençals
- 1 fulla de llorer
- farigola
- sal
Una amanida molt completa des del punt de vista nutricional i una bona opció per començar l’àpat de Nadal.
Elaboració:
Posa la patata pelada i tallada a làmines en una safata. Hi afegeixes un rajolí d'oli, la sal i la canyella. Tapa la safata amb paper d'alumini i ho deixes coure al forn durant 35-45 minuts a 160 graus.
Mentrestant, pela el tomàquet, li treus les llavors, el talles per la meitat i el poses en una altra safata. Hi afegeixes un altre rajolí d'oli, les herbes de Provença, el llorer, la farigola i la sal. Ho tapes amb paper d'alumini, i ho cous al forn durant 35-45 minuts a 160 graus.
Per emplatar-ho, col·loca els trossos de salmó i, a sobre, les làmines de patata. Cal que posis una mica de tomàquet i un trosset de salmó a sobre de cada làmina.
Ingredients
- 400 g de salmó fumat
- 2 patates
- 8 tomàquets vermells
- oli d'oliva verge
- canyella en pols
- herbes provençals
- 1 fulla de llorer
- farigola
- sal