Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
Vés al contingut

Nadal 2024

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

Arròs de pollastre del Prat amb carbassa i romesco d’avellanes de Reus

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Feu clic per ampliar la imatge
Slide 1 of 1
Recepta sostenible

Ingredients

  • 80 g d’arròs del delta varietat Sénia
  • 100 g de carbassa violí
  • 1 ceba de figueres
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1 tomàquet madur
  • 4 grans d’all
  • 6 cl d’oli d’oliva verge
  • 500 g de pollastre del Prat, tallat petit
  • 1 g de sal
  • 30 g d’avellanes de Reus
  • 2 cl de vinagre de Xerès

Elaboració:

Per el romesco d’avellanes:

  • Escaliveu mitja ceba, dos grans d’all i el tomàquet, al forn, amb un raig d’oli, a foc viu, fins que estiguin cuits i hagin agafat color. Al got de la batedora, poseu les avellanes torrades, sal, el vinagre de Xerès , les verdures escalivades pelades y un bon raig d’oli d’oliva, i tritureu-ho fins que us quedi un romesco ben fi.

Per a l’arròs

  • Poseu una mica d’oli en una paella de ferro i enrossiu-hi el pollastre, prèviament salpebrat, fins que agafi color. Incorporeu-hi la ceba tallada a daus i l’all, i enrossiu-ho tot junt.
  • Tot seguit, cobriu-ho amb aigua i coeu-ho 45 minuts a foc baix i tapat, fins que el pollastre estigui tendre i l’aigua s’hagi evaporat.
  • Afegiu l’arròs a la paella i doneu-li unes voltes a foc baix. Afegiu-hi la carbassa tallada a daus i alguna verdura que ens agradi de temporada, com carxofes. Incorporeu-hi el brou i rectifiqueu-ho de sal. Acabeu la cocció al forn, 12 minuts, a 220 ºC.
  • Traiem la paella del forn, tasteu-lo per comprovar-ne el punt i decoreu-lo amb uns punts de romesco d’avellanes. La proporció de brou per fer un arròs sec, es una part d’arròs per quatre de brou.

La proporció de brou per fer un arròs sec, es una part d’arròs per quatre de brou.

Ingredients

  • 80 g d’arròs del delta varietat Sénia
  • 100 g de carbassa violí
  • 1 ceba de figueres
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1 tomàquet madur
  • 4 grans d’all
  • 6 cl d’oli d’oliva verge
  • 500 g de pollastre del Prat, tallat petit
  • 1 g de sal
  • 30 g d’avellanes de Reus
  • 2 cl de vinagre de Xerès

Un sistema alimentari sostenible crea prosperitat, promou la justícia social, preserva i regenera els recursos naturals i els ecosistemes i salvaguarda la capacitat de les generacions futures d’alimentar-se de manera sostenible. L’alimentació sostenible és bona per a les persones, bona per als territoris i bona per al planeta.

1

Comparteix aquest contingut

  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Copiar enllaç
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Contacte Obre en una finestra nova
  • Accessibilitat
  • Avís Legal