Ingredients
- 1 paquet de torró de Xixona
- 1 paquet de neules
- 1 rajola de xocolata fondant (amb 70% de cacau)
- 200 g de nata muntada
- 50 cl de nata líquida
Una mousse suau, esponjosa i molt airejada, amb un potent gust de torró que combina a la perfecció amb la xocolata.
Elaboració:
Desfés el torró amb la nata líquida a foc molt lent. Un cop desfet i fred, afegeix-hi la nata muntada i deixa-ho reposar a la nevera perquè agafi consistència.
D'altra banda, desfés la xocolata al bany maria. Per acabar, farceix les neules amb la mousse de Xixona i presenta-les al plat amb una mica de xocolata desfeta per sobre.
Ingredients
- 1 paquet de torró de Xixona
- 1 paquet de neules
- 1 rajola de xocolata fondant (amb 70% de cacau)
- 200 g de nata muntada
- 50 cl de nata líquida