Caneló de remolatxa amb mató i nous amb textures de remolatxa
Recepta sostenible
Ingredients
- 300 g de remolatxa fresca
- 60 g de formatge tipus mató
- 40 g de iogurt grec
- 40 g de nous
- 200 ml d’aigua
- El suc de ½ llimona
- 20 ml d’oli d’oliva
- Brots de remolatxa
Elaboració:
- Primer, netegeu bé les remolatxes.
- Salpebreu i unteu amb oli una de les remolatxes, embolcalleu-la amb paper d’alumini i coeu-la al forn durant 30-35 minuts a 180 ºC. Un cop cuita, en talleu alguns daus, i reserveu, tritureu i texturitzeu la resta amb 10 mil·lilitres d’oli d’oliva.
- Amb l’altra remolatxa feu xips amb una mandolina. Escaldeu les xips més grans amb una mescla d’aigua, sal, llimona i pebre, i reserveu-les per fer el caneló. La resta, les podeu fregir o assecar al forn.
- Per al farcit del caneló, mescleu el mató, el iogurt, les nous picades i salpebreu-ho. Poseu el farcit en una mànega de pastisseria.
- Feu els canelons amb les xips de remolatxa escaldades i el farcit. Emplateu-los amb els daus de remolatxa, les xips, la crema i els brots de remolatxa.
Al·lèrgens
- Lactosa
- Fruits de clofolla
Ingredients
- 300 g de remolatxa fresca
- 60 g de formatge tipus mató
- 40 g de iogurt grec
- 40 g de nous
- 200 ml d’aigua
- El suc de ½ llimona
- 20 ml d’oli d’oliva
- Brots de remolatxa
Un sistema alimentari sostenible crea prosperitat, promou la justícia social, preserva i regenera els recursos naturals i els ecosistemes i salvaguarda la capacitat de les generacions futures d’alimentar-se de manera sostenible. L’alimentació sostenible és bona per a les persones, bona per als territoris i bona per al planeta.
1