Ingredients
- 200 g de pit de pollastre o gall dindi
- 100 g de pernil salat
- 75 g de mantega
- Una mica de canyella en pols
- Unes fulles d'estragó
- Julivert
- 1 sobre de gelatina
- 150 g de cansalada a talls fins
- ½ taronja
- 4 cullerades de gelea de grosella
Amb una mica de paciència pots preparar aquest paté casolà amb què delectaràs els comensals.
Elaboració:
Pica la carn i el pernil fins que et quedi una massa ben fina i fes el mateix amb les fulles d'estragó.
En un bol fondo posa la carn picada, la canyella i sal i pebre, i barreja-ho bé. Unta amb mantega el fons d'una terrina ovalada de fang amb tapadora i posa-hi les llenques de cansalada. Després posa-hi una capa de carn i una de fulles d'estragó, una nova capa de carn i una altra d'estragó i acaba amb una capa de carn.
Tapa la terrina i fes-la coure al bany maria, al forn, durant una hora. Un cop hagi passat aquest temps, decora la superfície del paté amb unes rodelles de taronja i aboca-hi per sobre la gelatina, que hauràs dissolt amb aigua. Posa la terrina a la nevera durant quatre hores.
Es pots servir amb una salsa calenta feta amb la gelea de grosella i una cullerada d'aigua.
Ingredients
- 200 g de pit de pollastre o gall dindi
- 100 g de pernil salat
- 75 g de mantega
- Una mica de canyella en pols
- Unes fulles d'estragó
- Julivert
- 1 sobre de gelatina
- 150 g de cansalada a talls fins
- ½ taronja
- 4 cullerades de gelea de grosella