Ingredients
- 2 pinyes grans
- 1 kg de llagostins cuits
- 1 enciam iceberg
- 3 ous durs
- 2 llaunes de pebrot de morro de bou
- 1 pot gran de salsa rosa
La pinya és una fruita tropical molt aromàtica i de sabor intens amb qualitats nutricionals molt interessants.
Elaboració:
Pela els llagostins, guarda'n alguns de sencers per decorar el plat, i els altres, si són grans, talla'ls en tres parts, i reserva'ls. Si es fan servir gambes, deixa-les senceres. Després, renta i talla l'enciam a la juliana.
Pica bé els ous. Talla a daus petits els pebrots. Treu la part superior de les pinyes i reserva'n les fulles per decorar. Treu la polpa de les pinyes i talla-la ben petita. Aboca en un recipient tots els ingredients, lliga'ls bé amb la salsa rosa i farceix les closques de les pinyes amb aquesta pasta.
Decora-les amb els llagostins sencers i les fulles que s'han reservat.
Ingredients
- 2 pinyes grans
- 1 kg de llagostins cuits
- 1 enciam iceberg
- 3 ous durs
- 2 llaunes de pebrot de morro de bou
- 1 pot gran de salsa rosa