Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
  • www.barcelona.cat
  • Català
  • Logo Ajuntament de Barcelona
  • www.barcelona.cat
  • Ajuntament de Barcelona

Dreceres de barcelona.cat

  • ajuntament.barcelona.cat
  • meet.barcelona
  • Info Barcelona
  • Guia BCN
  • Tràmits
  • Plànol BCN
  • Canals de comunicació
  • Com s'hi va

Català (Canviar idioma)

  • Català
  • Castellano
  • English
Vés al contingut

Nadal 2024

Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del lector de pantalla i del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor horitzontals en el primer nivell del menú.
  • Display and browse on the second level using the vertical arrow keys.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
Instruccions de navegació del menú

Instruccions per als usuaris del teclat

Per poder utilitzar aquest menú calen les tecles de cursor. El menú té fins a tres nivells:

  • Primer nivell: opcions del menú principal
  • Segon nivell: subopcions per a elements del primer nivell
  • Tercer nivell: subopcions per a elements del segon nivell

Instruccions de navegació:

  • Navegueu fent servir les tecles de cursor verticals en el primer nivell del menú.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el segon nivell.
  • Navegueu pel segon nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al primer nivell.
  • Utilitzeu la tecla de cursor dreta per mostrar el tercer nivell.
  • Navegueu pel tercer nivell fent servir les tecles de cursor verticals.
  • Utilitzeu la tecla d’escapada per tornar al segon nivell.
  • De manera alternativa, feu servir la tecla d’introducció per mostrar qualsevol nivell.
  • Nadal
  • Activitats
  • Festival a la Plaça Catalunya
  • Nadal als districtes
  • Comerços i mercats
  • Cap d'any
  • Reis
  • Informació pràctica
  • Tradicions
  • Receptes
  1. Inici
  2. / Receptes

"Carrot cake" amb mató cremós

Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Feu clic per ampliar la imatge
Slide 1 of 1
Recepta sostenible

Ingredients

"Carrot cake"

  • 300 g de farina integral
  • 270 g de sucre morè
  • 4 g de sal
  • 15 g de canyella
  • 1 pela de taronja ratllada
  • 5 g d’essència de vainilla
  • 5 g de bicarbonat sòdic
  • 18 g d’impulsor
  • 300 g de pastanaga
  • 200 g d’aigua
  • 180 g d’oli de gira-sol
  • 130 g de nous de Lleida
  • 200 g de nata 35% MG 

Mató cremós

  • 10 g de mel de taronger sense pasteuritzar
  • 20 g de nata 35% MG
  • 100 g de mató ecològic

Elaboració:

"Carrot cake":

  • Tritureu les pastanagues i les nous. Afegiu-hi la resta d’ingredients, barregeu-ho bé i torneu-ho a triturar.
  • Coeu el pastís al forn a 180 ºC, 30 minuts aproximadament (dependrà de la mida del motlle).
  • Traieu el pastís del forn i deixeu-lo refredar abans de tallar-lo a porcions.

Mató cremós:

  • Barregeu la mel amb la nata.
  • Incorporeu-hi el mató i barregeu-ho fins que us quedi una textura cremosa.

Ingredients

"Carrot cake"

  • 300 g de farina integral
  • 270 g de sucre morè
  • 4 g de sal
  • 15 g de canyella
  • 1 pela de taronja ratllada
  • 5 g d’essència de vainilla
  • 5 g de bicarbonat sòdic
  • 18 g d’impulsor
  • 300 g de pastanaga
  • 200 g d’aigua
  • 180 g d’oli de gira-sol
  • 130 g de nous de Lleida
  • 200 g de nata 35% MG 

Mató cremós

  • 10 g de mel de taronger sense pasteuritzar
  • 20 g de nata 35% MG
  • 100 g de mató ecològic

Un sistema alimentari sostenible crea prosperitat, promou la justícia social, preserva i regenera els recursos naturals i els ecosistemes i salvaguarda la capacitat de les generacions futures d’alimentar-se de manera sostenible. L’alimentació sostenible és bona per a les persones, bona per als territoris i bona per al planeta.

1

Comparteix aquest contingut

  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Copiar enllaç
Logo de l'Ajuntament de Barcelona
  • Mapa web
  • Contacte Obre en una finestra nova
  • Accessibilitat
  • Avís Legal