Informació sobre drogues a la Festa Major

Energy Control combat amb informació i assessorament especialitzat el consum irresponsable de drogues. Aquesta entitat és present a la Festa Major de Sants amb estands informatius al voltant d'alguns dels concerts musicals més massius de la programació.

Trobareu l’estand d’Energy Control dimarts 27 a la nit, a partir de les 22.30 h, al costat de l’escenari dels Borinots a la plaça de can Climent on actuaran La Karma (rap) i Ginestà (pop). Divendres 30 seran al mateix punt i durant el mateix horari, al costat dels concerts Pelat i Pelut (rumba festiva) i DJ Trapella (DJ). Finalment, dissabte 31, repeteixen al mateix punt i hora als concerts de Ven’nus (indie-pop) i Svetlana (pop-electrònic) i a l’actuació de Rule (DJ).

El personal d’Energy Control que informa i assessora el jovent en aquests estands coneixen tant les substàncies estupefaents com els seus efectes i l’ús que se’n fa. N’informen personalment i distribuint també material informatiu i preventiu, com fullets, guies i cartells. Quan cal, també analitzen les substàncies que els hi porten, perquè els consumidors sàpiguen ben bé què s’estan prenent.

L’actuació es duu a terme des del respecte i l’acceptació de les opcions de cadascú, però aportant informació rigorosa i assessorament personalitzat perquè aquestes decisions es prenguin de forma més conscient. El servei d’informació i prevenció s’integra a la festa i s’adapta a l’entorn en què es duu a terme.