La Festa Major de la Marina ja té cartell

Obra del dissenyador Juan Diego Ingelmo, que ha guanyat el 12è Concurs de cartells de la Festa Major de la Marina, la imatge s'ha presentat en un acte a la Sala Pepita Casanellas amb tot el programa, que enguany inclou les festes i revetlles de tots els veïnats de la Marina fins des de l'1 de juny fins al 21 de juliol.

El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major de la Marina ha triat el disseny de Juan Diego Ingelmo. Es tracta d’una il·lustració digital, realitzada amb programes vectorials i de retoc fotogràfic, que representa els diferents elements de la Festa Major emmarcats en una M: el correfoc dels Diables de Port, els gegants Magí i Quimeta, la música i el ball, els coets i els guarniments… Tot això emmarcat en el paisatge de la Marina, amb colors molt vius i cridaners, mirant de visibilitzar la veritable essència de la festa: les persones que la fan possible.

Juan Diego Ingelmo es un dissenyador gràfic, pintor i il·lustrador asturià que viu a Borriana (Castelló). Ha treballat en diverses agències de publicitat, com a director creatiu i també com a dissenyador independent. En tant que il·lustrador, ha col·laborat amb diverses editorials valencianes i ha fet portades per diferents obres, contes i còmics. Així mateix, ha guanyat més de 450 concursos de cartells a tot Espanya.