El Besòs i el Maresme està de Festa Major!

La Festa Major del Besòs i el Maresme torna al districte de Sant Martí amb activitats programades del 17 fins al 26 de juny. El tret de sortida el donarà el pregó de Festa Major i els focs artificials posaran el punt i final a nou dies de rialles, cultura i germanor al barri.

Una de les activitats més esperades és el concurs de talent del veïnat Tú sí que vales, que se celebra el 18 de juny. El mateix dia es farà una gimcana històrica pel sud-oest del Besòs i, l’endemà, la cultura popular es deixarà veure amb la cercavila de gegants.

La revetlla de Sant Joan també s’inclou en la programació de la festa major i se celebrarà al Casal de Barri Besòs. El Museu de Ciències Naturals preveu fer una jornada de portes obertes el diumenge 19 de juny i el dissabte 25 es faran dos homenatges, a la gent gran i a les víctimes de la covid-19.

En l’organització de les activitats hi participen diversos equipaments i entitats: la Comissió de Festes del Besòs i el Maremsme, l’AVV El Besòs, AVV Maresme, l’Espai Monmacor, la Biblioteca Ramon d’Alòs, el Centre Cívic del Besòs i el Maresme, el Pla Comunitari del Besòs i el Maresme, l’Assoc. d’Arts Escèniques per a Joves i Dinamització Juvenil Besòs – Maresme, l’Assemblea de Joves del Besòs i el Maresme, el Museu de Ciències Naturals, la Colla Gegantera del Besòs i la Maresma, l’Assoc de Dones Àmbar – Prim, el Centre Cívic del Besòs i del Maresme, Cepaim i Martinet Solidari.