Vols participar en les activitats programades per Sant Jordi 2021?

Des del Casal de Gent Gran Sant Martí volem animar-vos a participar en les següents activitats programades per celebrar Sant Jordi 2021:

VIDEO DE LECTURES

Us podeu gravar llegint un text (pot ser el text presentat als Jocs Florals o el dietari de la Pandèmia, per exemple). Amb aquest recull de videos es farà un muntatge amb tots els videos enviats i el 23 d’Abril, s’estrenarà el vídeo al YouTube, amb un enllaç que us enviarem des del Casal.
Es facilitarà gravar aquests vídeos al casal, si necessari.
Condicions: gravació en horitzontal amb el mòbil, duració màxima 40 segons.
S’han d’enviar tots els vídeos abans del 9 d’Abril. 

 

ACTE DE SANT JORDI ONLINE

Per tal de celebrar el Sant Jordi 2021 es realitzarà una sessió de ZOOM en la qual s’alternen moments de lectura de textos amb un concert de música. L’acte es farà en directe per zoom el 21 d’Abril a les 11:00h.

 

RECOMANACIÓ DE LLIBRES

La recomanació de llibres consistirà en enviar la foto de la portada del llibre i una petita explicació del perquè el recomaneu.
No hi ha mínim ni màxim de llibres recomanats.
S’han d’enviar totes les recomanacions abans del 9 d’Abril.

Si voleu participar en qualsevol de les activitats proposades, podeu apuntar-vos trucant o enviant un WhatsApp al 633 46 55 35 o enviant un correu al casalgg.santmarti@bcn.cat

El dia 23/04 s’enviarà un enllaç amb una presentació de tots els vídeos (de tots els Casals de Gent Gran de Sant Martí). També de les recomanacions de llibres.