Les Laies s'exposen a l'Ajuntament fins a la diada de Santa Eulàlia

Un dels actes més característics de les festes de Santa Eulàlia és la passejada de les Laies, on hi participen totes les gegantes i gegantones de Ciutat Vella. Aquell dia, en honor a la patrona de la ciutat, totes són rebatejades amb el nom de Laia. Doncs aquestes mateixes peces enguany estaran exposades a l’Auntament de Barcelona els dies previs a la festa major d’hivern de la ciutat. Es podran visitar d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

En la mostra, que s’obrirà el 6 de febrer i durarà fins al mateix dia 12, hi haurà la gegantona Laia, l’Elisenda petita, la Laia i l’Elisenda del Pi, la Laia i la Gal·la de la plaça Nova, la Quimeta dels Àngels i la Lola del Raval, la Laia Espir del carrer de Vallespir, la Maria la Néta de la Barceloneta, la Cati i la Marieta de l’ull viu del Casc Antic, la Reina de Saba de Santa Maria del Mar, la Isabel i la Constança de Sant Pere de les Puel·les, la Mercè de Sant Jaume Apòstol, la Borda de la Casa de la Caritat i la Violant de la Ciutat.

Enguany no hi haurà la tradicional Passejada de les Laies però sí que la podrem recordar a través dels vídeos d’altres anys.