Convocades les subvencions per projectes i activitats de districte i de ciutat

Es tracta de la convocatòria ordinària mitjançant concurrència competitiva per a la concessió de subvencions per projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat en molts àmbits temàtics diferents, com l’esportiu, el social, el comercial, el mediambiental, l’econòmic o el cultural, entre  molts altres.

Àmbits temàtics

Els projectes susceptibles d’optar a les subvencions en el terreny cultural es classifiquen en una vintena de programes pertanyents a dos àmbits temàtics, l’A de Cultura i el C d’Educació i Cultura, diferenciant també si es tracta de projectes d’àmbit de ciutat o d’àmbit de districte.

En el cas de les subvencions relacionades amb la cultura popular, tant en l’àmbit de ciutat com de districte es pot optar al programa “Cultura popular” i en l’àmbit de districte es poden presentar al programa “Calendari del cicle festiu i festes majors”, dins l’àmbit de cultura.

Les bases reguladores de la convocatòria es poden consultar en detall en aquest enllaç.

Termini i procediment de sol·licitud

El termini de sol·licitud s’inicia el divendres, 7 de gener de 2021, i es tancarà el dijous, 27 de gener. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. A més, és d’obligatorietat la presentació telemàtica de la sol·licitud. Així mateix, és imprescindible que les activitats aspirants a la subvenció es realitzin en el terme municipal de Barcelona, no tinguin afany de lucre i es duguin a terme dins de l’any objecte de la convocatòria o del curs escolar 2022-23, si així s’especifica en l’àmbit temàtic al qual es concorri.

Podeu consultar tota la informació i documentació de la convocatòria a través del següent enllaç. Aquesta informació s’anirà ampliant properament amb la publicació de la Guia per a la tramitació telemàtica de sol·licituds i possibles noves dates de sessions informatives.