Concurs de guarniments de balcons, pessebres i decoració nadalenca 2020

Anima't a concursar i envia'ns uns fotografia de les teves decoracions nadalenques!

Com bé sabeu aquest any no ens podrem trobar per fer les nostres festes nadalenques i de comiat de l’any. És per això que des dels Casals de Gent Gran del Districte de Sant Martí organitzem aquest concurs de guarniment de balcons, pessebres i decoració nadalenca en general.
 
BASES DEL CONCURS
Podran participar totes les persones a partir de 60 anys. Hi haurà tres categories:
A/ Balcons i finestres
B/ Pessebres
C/ Decoració nadalenca en general
 
Per poder participar al concurs s’hauran de presentar un màxim de 5 fotografies o un vídeo curt de cada decoració per correu electrònic al correu casalgg.santmarti@bcn.cat o Whatsapp al telèfon de Ca l’Isidret 633466290.
Juntament amb les decoracions s’haurà de facilitar el nom i cognoms de l’autor/a així com el seu número de telèfon.
Es pot participar a tantes categories com vulguis.
Període
Per ser valorades les fotografies i/o vídeos han d’arribar abans del dia 4 de Gener
🏆 Premis
Es concedirà un premi a cada categoria.
La votació serà secreta entre els dinamitzadors dels 9 casals de gent gran del districte. En cas d’empat es tornarà a votar entre els dos empatats per desfer el desempat.
Es contactarà amb les persones guanyadores per telèfon per procedir a l’entrega de premis. El veredicte es farà oficial a través de la pàgina web dels casals de gent gran el Dilluns 10 de Gener.
*Els casals es reserven la potestat de fer servir les imatges per publicar alguna notícia relacionada amb el concurs a les diferents pàgines webs dels casals de gent gran.