Convocat el concurs de composició per a banda simfònica ‘Josep Maria Lleixà Subirats’

Un any més, la Federació Catalana de Societats Musicals convoca el concurs de composició per a banda simfònica ‘Josep Maria Lleixà Subirats’. Les obres presentades han de ser de nova creació i no poden haver estat estrenades prèviament ni editades. Per tant, no poden haver estat premiades en cap altre concurs ni difoses per cap mitjà de comunicació.

La forma i el contingut de l’obra són lliures, sense instruments solistes ni amb instruments no habituals a les formacions de banda, i d’acord amb la normativa del concurs, que es pot consultar aquí. Les composicions hauran de durar entre deu i quinze minuts, i podran ser de moviment únic o formades per diversos moviments.

Aquest premi homenatja Josep Maria Lleixà Subirats, qui fou president de la Unió Musical Mas de Barberans, al Montsià. L’obra guanyadora s’endurà 2.500 euros i hi poden participar els compositors de l’estat espanyol i de l’Alguer. El termini s’acaba el 29 de novembre de 2020 a les 24 h i el jurat farà públic el veredicte abans del 31 de desembre.