El Farró es vesteix de Festa Major

L'edició de 2024 tindrà lloc del 6 a l'11 de setembre, i les activitats es concentren sobretot a la plaça de Mañé i Flaquer. Hi haurà la tradicional concentració de 600, cercaviles, correfoc, concurs de paelles, botifarrada popular, i moltes més activitats per a tota la família.

El Farró s’omple de vida i cultura per celebrar amb el veïnat la Festa Major, organitzada per l’Associació de Veïns i Comissió de Festes del barri del Farró, amb el suport del Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Consulteu el programa de la Festa Major del Farró 2024 a l’arxiu adjunt.

Com ja és tradició, el projecte comunitari Ràdio Farró instal·la l’estudi a la plaça Mañé i Flaquer per fer el programa especial de Festa Major. Serà el dimecres, 11 de setembre, de 10.30 a 12.00 h. Si et ve de gust participar al programa escriu a info.radiofarro@gmail.com.

Concurs de fotografia del Farró-David Moragas

A més, en el marc de la festa major, se celebra el 14è Concurs de fotografia del Farró-David Moragas, en el qual es pot participar fins al 20 de setembre. Les fotografies participants s’exposaran a diversos espais del barri:

  • Del 2 al 30 d’octubre a la Perrockia (c. de Francolí, 60)
  • De l’1 al 29 de novembre a l’Espai Jove Casa Sagnier (c. de Brusi, 61)
  • A partir del 16 de desembre al Centre Cívic Vil·la Urània (C. de Saragossa, 29)

El lliurament de premis serà el dissabte, 14 de desembre a la plaça de Sant Joaquim, dins dels actes de la Mostra Solidària del Farró.

Si voleu participar-hi, consulteu-ne les bases al mateix programa de la festa major (pàgina 43).

Punts lila durant la Festa Major del Farró

La Festa Major del Farró comptarà amb un punt lila a la plaça de Mañé i Flaquer per a les nits de:

  • Dissabte, 7 de setembre, de 22.00 a 02.30 h
  • Dimarts, 10 de setembre, de 21.00 a 02.30 h

El Punt Lila ofereix assessorament preventiu i fa tasques de sensibilització i detecció d’agressions masclistes per garantir una festa segura en aquest sentit. Consulteu també la ‘Guia del bon tracte de Sarrià – Sant Gervasi’, que aplega els diversos recursos.

Afectacions a la mobilitat

Els accessos a la plaça estaran tallats a la circulació, i només disponibles per al veïnat, durant tota la festa major, del 6 a l’11 de setembre.

Hi haurà també altres afectacions al trànsit per activitats com les cercaviles, els correfocs o les tabalades. Podeu consultar l’avís adjunt.