Ja tenim el cartell guanyador de la Festa Major de les Corts 2024!

Deu dies de festa intensa per tot el districte. Deu dies de música, cultura popular, espurnes, espectacles, concerts, castellers, trobades socials, teatre, exposicions, i molt més!

Com cada any, i a dos mesos i escaig de la gran festa, escalfem motors amb el cartell de Festa Major. Us presentem la proposta guanyadora del Concurs de cartells de la Festa Major, de Marc Longan, sent l’obra la més votada pel jurat d’entre les divuit propostes presentades enguany.

El tradicional sopar popular de festa major

El cartell guanyador gira entorn a la germanor que se genera en un sopar popular, d’aquells que sempre es fan per festa major i que conviden al veïnat a compartir una estona fora de la rutina del dia a dia, amb l’escenari de la Colònia Castells i el Pi de les Corts de fons.

Com és també tradicional a festa major, al cartell no hi falten els gegants i el gegantó de l’avi del Barça, ni les desenes de veïns i veïnes de totes les edats gaudint de la gresca, amb música, balls i bona convivència.

Marc Longan

L’autor de l’obra guanyadora és l’il·lustrador barceloní, resident a les Corts, Marc Longan. La seva formació artística passa per disseny gràfic a l’Escola Groc, il·lustració i còmic a l’Escola Joso i Belles Arts a la Universitat de Barcelona (estudis encara per finalitzar). En l’actualitat compagina la seva vocació artística fent il·lustració editorial i discogràfica amb feines del sector servei.

Aquí trobareu la resolució provisional al BOPB.