Les Festes del Gòtic ja tenen cartell

El cartell guanyador, obra de les il·lustradores Mertitxell Pereda Llop i Maria Benedetta Foselli, ha estat escollit per un jurat compost per membres del districte i de les entitats organitzadores.

Enguany les Festes del Gòtic arriben amb més activitats, més espais i més participació d’entitats que mai. Les entitats organitzadores han convocat el concurs popular per escollir el cartell de les festes amb la voluntat que el barri comenci a viure l’ambient festiu ben aviat i que cartell ajudi a fer força difusió de les festes.

Al concurs s’hi han presentat catorze obres de força qualitat artística i finalment el jurat compost per membres del districte i de les entitats ha triat el cartell de Meritxell Llop i Maria Fosseli. L’obra guanyadora està composta d’il·lustracions que representen diferents espais i places del Gòtic i diverses activitats que es podran gaudir durant els dies de la Festes.

Els cartells presentats al concurs es podran veure en una exposició al pati del Casal de Gent Gran Pati Llimona del 20 al 27 de maig. De dilluns a diumenge, de 10.00 a 13.00 h i de 15.00 a 19.30 h.

Les Festes del Gòtic 2023 tindran lloc diferents espais del Gòtic del 20 al 27 de maig.