El Clot i el Camp de l'Arpa estan de festa per primavera

La primavera porta flors, dites, calors… i les Festes de la Primavera del Clot i del Camp de l’Arpa! Impulsades per la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa, enguany se celebren del 5 al 14 de maig.

La cultura popular serà ben present i per això us volem destacar algunes activitats:

Dissabte 6, a les 18 h, es farà la X Cercavila de Cultura Popular del Clot – Camp de l’Arpa, amb la participació delS Diables, Tolc i el Pork del Clot, els Gegants del Clot i de Sant Josep de Calassanç, l’Esbart Sant Jordi, el Ball de Bastons del Clot i els Castellers i Falcons de Barcelona.

Recorregut: plaça de Can Robacols, carrer d’Historiador Maians, Rogent, Sèquia Comtal, plaça del Mercat i Parc del Clot.

El dissabte 13, les entitats del Foment Martinenc surten al carrer i organitzen tot un seguit d’activitats, entre les que podreu gaudir del Ball de Rams (13 h) i la Roda d’Esbarts Infantils i Juvenils (17.30 h) organitzats per l’Esbart Sant Jordi.

I per finalitzar, el mateix dissabte a les 18.00 h, se celebrarà la Perclotada, on tot un seguit de colles de percussió convidades pels Diables del Clot i l’Orfeó Martinenc ens mostraran tot el seu repertori rítmic per acabar amb l’encesa del Tolc.

Recorregut: Inici als Jardins del Clot de la Mel i final al carrer de Corunya amb la Meridiana.

Consulteu el programa per descobrir totes les activats de les Festes de la Primavera!