Es busca cartell per la Festa Major de Sant Andreu

La Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar ha convocat el concurs de cartells per a la festa major del 2023. El certamen està obert a tothom i el tema del cartell ha de ser la festa major de Sant Andreu, amb l’objectiu de reflectir la diversitat i l’alegria d’aquesta celebració.

Els interessats i interessades en participar han de presentar els seus projectes abans del 10 de setembre del 2023 al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu “Can Galta Cremat (c/ Arquímedes, núm. 30). Els cartells han de ser originals i inèdits, i han de seguir les especificacions tècniques indicades en les bases del concurs.

El jurat estarà compost per professionals del disseny gràfic i representants d’institucions. El cartell guanyador serà seleccionat a finals de juny i serà la imatge oficial de la festa major de l’any següent. El guanyador o guanyadora rebrà un premi de 300€ en metàl·lic. Amb aquest concurs de cartells es busca promoure la creativitat i la participació ciutadana en aquesta festa tan especial.