Arriben les Festes de la Primavera de la Sagrera

Del 27 d’abril fins a l’1 de maig, les entitats de la Sagrera ofereixen un seguit de propostes festives per celebrar l’arribada de la primavera. Enguany, el pregó anirà a càrrec de la Penya Barcelonista amb motiu del seu 20è aniversari.

A continuació us deixem la programació de cultura popular:

Exposició del bestiari festiu i tradicional. Del 17 al 29 d’abril a la Torre de la Sagrera (organitzat per Drac, Diables i Gegants de la Sagrera).

DIVENDRES 28 D’ABRIL

Concert de corals. A les 20.30 h a la parròquia del Crist Rei (organitzat per la coral El Bell Ressò).

DISSABTE 29 D’ABRIL

6a Cercavila de gegants d’escola. Plantada de gegants a la plaça dels Jardins d’Elx a les 10 h. Inici de la cercavila a les 11 h. Ball i tabalada final a la plaça de l’Assemblea de Catalunya a les 12.30 h (organitzat per Drac, Diables i Gegants de la Sagrera).

Danses tradicionals i de creació de Catalunya. A les 11.45 h a la plaça dels Jardins d’Elx. Amb la participació de l’esbart Rosa dels Vents, grup de bastoners de Sant Fost i l’esbart l’Estel (organitzador).

6a Trobada de bèsties de foc infantils. Plantada les 17 h a la plaça dels Jardins d’Elx (organitzat per Drac, Diables i Gegants de la Sagrera).

12a Trobada de bèsties de foc a la Sagrera. Plantada a les 17.30 h a la plaça dels Jardins d’Elx (organitzat per Drac, Diables i Gegants de la Sagrera).

Correfoc de bèsties infantil. Inici a les 18.30 h a la plaça dels Jardins d’Elx i final a la plaça de l’Assemblea de Catalunya (organitzat per Drac, Diables i Gegants de la Sagrera).

Correfoc de bèsties adult. Inici a les 20.30 h a la plaça dels Jardins d’Elx i final a la plaça de l’Assemblea de Catalunya (organitzat per Drac, Diables i Gegants de la Sagrera).

DIUMENGE 30 D’ABRIL

Toc de campanes. A les 12 h a la plaça dels Jardins d’Elx (organitzat per campaners de la Sagrera).

Si voleu accedir a la programació completa cliqueu aquí!