Vols col·laborar en la Festa Major de Navas?

Aviat podrem gaudir de la Festa Major de Navas! Enguany, se celebrarà del 5 al 14 de maig i es necessiten voluntaris i voluntàries per l’organització de les activitats.

Aquest any es compta amb una junta nova de l’Associació de Festes de Navas. A més, de les reunions de junta, han fet d’altres amb les entitats i equipaments que participaran en les festes. Es fa una crida pel veïnat que vulgui formar part de l’organització en els dies en què se celebrin les festes. Aquest any se celebraran del divendres 5 al diumenge 14 de maig.

Es necessita suport sobretot en els espectacles que aglutinen moltes persones: cercavila, correfoc, espectacles, etc. Alhora, serà una oportunitat per conèixer les festes de dins i poder-se sumar l’any vinent en l’organització des del moment inicial en què es comencen a definir les festes.

S’ha organitzat una trobada amb la gent que s’hi vulgui sumar per coordinar les necessitats de la junta i les motivacions i desitjos dels voluntaris i voluntàries. Si estàs interessat o interessada, la trobada serà el dimecres 12 d’abril a les 17:30 h al Centre Cívic Navas.