Ja es poden aconseguir les entrades per la Fàbrica de Joguines de la Fabra i Coats

L’espectacle es portarà a terme, com cada any, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener del 2023 en el recinte Fabra i Coats. Consulta com pots aconseguir la teva entrada!

La Fàbrica de Joguines del Recinte Fabra i Coats torna aquest any per a omplir de la màgia del Nadal tot l’entorn fabril del barri de Sant Andreu de Palomar. Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en horari de 17 a 21 hores, els i les més petites de cada casa podran veure on es fabriquen les joguines que es repartiran durant la nit de Reis.

Les entrades per a l’espectacle es posaran a disposició del públic a partir d’aquest dimarts 13 de desembre a les 10 h del matí en el web barcelona.cat/fabricareisUs recordem que les entrades són unipersonals, de manera que cada membre de la família necessita el seu passi per poder-hi accedir.

Al llarg de l’espectacle s’oferiran passis amb llengua de signes, audiodescripció, per a persones amb discapacitat intel·lectual i per a persones amb TEA. Per tal d’accedir a aquests passis es demanarà el certificat de discapacitat corresponent i no es permetrà l’entrada a aquelles persones que no el tinguin a l’abast. Preguem no utilitzeu entrades en qualsevol de les modalitats per a persones amb discapacitat si no necessiteu de cap mesura ni adaptació accessible.