Ja és aquí la Cabronada 2022 a les Corts!

El proper dissabte 11 de juny se celebra la Cabronada: la 4a Trobada de bèsties de foc a les Corts, organitzat pels Bocs de Can Rosés.

La plaça de Can Rosés, com a escenari principal, i els carrers de les Corts, s’ompliran el proper dissabte 11 de juny de les bèsties més terrorífiques de Catalunya!

La jornada començarà a la plaça Can Rosés a l’hora del vermut (12.30 h), amb el grup Dijazzònic, folk irresistible i emocionant, tot acompanyant un bon vermut i un pica-pica!

A les 14 h es prepararà un espai pel dinar de carmanyola, on s’anima a tot el veïnat a portar el seu propi dinar per gaudir de la primavera i la festa al carrer.

A les 18 h, hi haurà la plantada de bèsties de foc, sense foc. Hi trobareu el Boc de Can Vernet (Diables de Sant Cugat del Vallès), La Calabruixa i el Socarrat (Bocs Diables de Sant Antoni de Vilamajor) i l’Aegis (Els Bocs de Can Rosés). Tot això amb un bon got de xocolata.

Els tambors començaran a ressonar a les 20 h, amb la tabalada dels Diables de Sant Cugat, la Repúbli-k de l’Avern i Els Bocs de Can Rosés.

I poc després, a les 20.40 h comença la festa del foc, amb l‘espectacle de foc i percussió a la plaça Can Rosés. Tot seguit, s’iniciarà el correfoc pels carrers del casc antic de les Corts.

Caigut el sol, començarà la música. A les 23 h, hi haurà la Festa del Cabrons amb PD Pamplona + PD Galifardeus per a tancar la gran jornada de cultura popular.

Tall de trànsit

Afectacions:

Plaça Can Rosés, c. Deu i Mata, c. Vilamur, c. Anglesola, c. Doctor Ibáñez, pl. Concòrdia, c. Cabestany, c. Taquígraf Garriga, c. Constança i pl. Can Rosés.

Durada: Dissabte 11 de juny, de 20.30 a 23 h.