La Trinitat Vella està de Festa Major!

Les celebracions al barri començaran el divendres 3 de juny amb el toc d’inici i el pregó, i clouran el diumenge 12 de juny amb la cantada d’havaneres. Surt de casa i gaudeix amb cada activitat!

La Festa Major de la Trinitat arrancarà el programa el proper divendres 3 de juny per donar la benvinguda a una setmana carregada d’activitats. La comissió de festes, el Centre Cívic, el Grup de Dones, el Club de Petanca, Escamot, la Guingueta Bella… Desenes de persones s’han bolcat per d’aquesta setmana la més entretinguda de tot el cicle festiu.

Amb tot, també serà moment que us pugueu acostar al nou equipament del barri, el Centre de Vida Comunitària, que va obrir les portes a finals de març i que ofereix recursos i serveis amb l’objectiu de fer-nos la vida més senzilla i agradable. No dubteu en passar per aquest espai a fer una ullada i informar-vos de totes les possibilitats que ofereix.

La Festa Major s’acomiadarà de nosaltres amb el torneig de futbol base pel 30 aniversari de la Penya Blaugrana Trinitat Vella, encara que, fins a ben entrat junt podrem gaudir de l’exposició dels edificis més emblemàtics del barri a càrrec de Memòria històrica, i d’un itinerari pel Rec Comtal amb l’Aula Ambiental.

Podeu consultar totes les activitats en l’arxiu adjunt.

Attachments