Tradicionàrius - Punt i Seguit. El nou canal de difusió del món del folk

La iniciativa, anomenada Tradicionàrius • Punt i Seguit, crearà i difondrà continguts del món del folk: música, entrevistes i documents sonors històrics.

El Centre Artesà Tradicionàrius ha posat en marxa un nou canal de difusió de continguts radiofònics i pòdcast, anomenat Tradicionàrius · Punt i Seguit, que crearà i difondrà continguts del món del folk, com ara música, entrevistes i documents sonors històrics.

Tradicionàrius · Punt i Seguit és una iniciativa del Centre Artesà Tradicionàrius realitzada pel Centre de Recursos de la Vila de Gràcia. El nou canal està pensat per ser emès a través de les emissores locals del territori. A Ràdio Gràcia estarà disponible els divendres a les 16.00 en el dial FM 107.7 i també es podrà trobar en el repositori de Ràdio Gràcia a la carta.

El primer programa, anomenat “Tradicionàrius 35”, estarà dedicat a la 35a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius. Hi haurà entrevistes a Artur Blasco, Arnau Obiols, Arturo Gaya, Rosa Zaragoza, Simone Lambregts, Marçal Ramon, Blai Casals, Carol Duran, Claudio Gabriel Sanna i Caamaño&Amaixeiras. El guió és de Josep Maria Videgany i la locució de Laura Pau.