La Trinitat Vella està de Festa Major!

Les activitats són amb reserva prèvia per garantir la seguretat i el control d’aforaments.

Les celebracions de la Festa Major de la Trinitat Vella 2021 començaran el divendres 28 de maig a les 18 h des del Centre Cívic Trinitat Vella de la mà de l’emissió d’un programa especial de Ràdio Trinijove. L’endemà a les 22 h, la plaça de la Trinitat acollirà un Correfoc estàtic, a càrrec de la colla de diables del barri, Trinifoc. Diumenge 30 hi haurà una melé de petanca i dos jocs per a tots els públics: el primer serà un Kahoot a les 11.30 h i el segon serà una simulació del ‘Precio justo’ a les 19 h. Ambdós seran a la sala d’actes del Centre Cívic.

Dimecres dia 2 podrem gaudir del torneig d’escacs a la plaça dels Drets dels Infants durant el matí i la tarda i d’un espectacle de màgia a les 18 h. Dijous 3 comptarem amb l’actuació infantil a les 17.30 i amb els jocs tradicionals per infants. Pel que fa a divendres 4, hi haurà una masterclass de zumba i una sessió de cinema a la fresca.

El dissabte 5 a les 9 h, la plaça de la Trinitat acollirà l’acte de l’aniversari dels Trabucaires del barri. L’endemà diumenge a les 11 h hi haurà diada gegantera amb animació infantil a la sala d’actes del Centre Cívic i a les 18 h la plaça de la Trinitat Vella acollirà la cantada d’havaneres amb el grup Xarxa.

Tota la programació es pot consultar al facebook de la Comissió de Festes de la Trinitat Vella, on també s’explica com es pot fer reserva d’entrada per a cadascuna de les activitats.