Tornen les ballades de sardanes a l'avinguda de la Catedral

Després de més d’un any sense celebrar-se, aquest cap de setmana tornen les ballades de sardanes al davant de la Catedral. Ja fa dècades que el pla de la Seu i l’avinguda de la Catedral són l’escenari de les ballades setmanals al llarg de bona part de l’any, convertint-se en una icona de la ciutat.

Però l’any passat les ballades es van veure afectades per la pandèmia i al juliol es van recuperar, tot i que en format audició. D’aleshores ençà, l’Agrupació Cultural Folklòrica (organitzadora de l’acte) ha treballat per oferir una programació estable d’audicions de sardanes. Ara, gràcies a les mesures adoptades, es podrà tornar a gaudir de l’activitat en el format de ballada.

Per participar-hi caldrà inscriure’s prèviament enviant un correu a ballades@acfbarcelona.cat i identificar-se a l’arribada a l’espai per garantir la traçabilitat. Caldrà ballar sempre amb el mateix grup de persones i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. En tot moment és obligatori l’ús de la mascareta dins del recinte, on no s’hi podrà menjar, beure ni fumar.

La programació d’aquest cap de setmana és la següent:

Dissabte 8 de maig

Pla de la Seu – 18 h – Amb La Principal del Llobregat. Inscripcions a ballades@acfbarcelona.cat o presencialment.

Diumenge 9 de maig

Pla de la Seu – 11.15 h – Amb la Cobla Sabadell. Inscripcions a ballades@acfbarcelona.cat o presencialment.