El Tradicionàrius 2021 esdevé un èxit!

El 34 Festival Folk Internacional Tradicionàrius tanca amb una assistència de 7.000 persones, un 91% de l’ocupació de les sales on s’ha programat i més de 5.000 visualitzacions dels projectes traDDigital.

Més de 45 activitats relacionades amb la música folk, 7.000 espectadors, un aforament del 91% d’ocupació, més de 5.000 visualitzacions dels projectes traDDigital i més de 16.200 seguidors a les xarxes socials i 15 concerts són les xifres que demostren que la cultura és viva i necessària.

Els organitzadors destaquen la qualitat de tots els espectacles programats, les ganes dels artistes de tornar als escenaris, la necessitat del públic de consumir cultura i la bona acollida, i el suport dels mitjans de comunicació, de les entitats col·laboradores del festival i dels Amics del CAT.

Un dels objectius del Festival era mostrar totes les cares i connexions de la música folk catalana i més enllà, i demostrar que la música d’arrel tradicional és música contemporània.

El Festival ha comptat amb un programa amb concerts i presentació d’espectacles, contingut digital, formats híbrids; concerts al CAT, Tradicionàrius al Palau, Tradd’autor amb el Festival Barnasants, Les Vespres dels dimecres, Arran d’escenari, Foguerons de Sa Pobla a Gràcia, En Xesco en fa 75, l’Any Joan Tomàs, presentacions de llibres, conferències, exposicions i les propostes de traDDigital que han donat veu als artistes d’aquesta edició.

Més info aquí.