La línia 4 de metro recupera la normalitat al servei

El 23 d'agost la línia 4 de metro recupera el servei de metro habitual un cop finalitzats els treballs de millora que han afectat el tram entre Selva de Mar i La Pau.

Metro Selva de Mar
23/08/2024 - 11:19 h

El servei de la línia 4 de metro entre les estacions de Selva de Mar i la Pau s’ha recuperat aquest divendres, coincidint amb l’inici de la Copa Amèrica de Vela i abans de l’inici del curs escolar. El tall de quatre setmanes va començar el 27 de juliol.

Les obres han servit, d’una banda, per millorar l’accessibilitat de l’estació de La Pau amb la instal·lació d’un ascensor vestíbul-andana que ha de donar servei en un futur a la via 2 i, de l’altra, per millorar la infraestructura de la via amb la instal·lació d’una bretelle, és a dir, un conjunt de desviaments que fa possible enllaçar des vies paral·leles per fer un canvi de sentit dels trens, que permetrà incrementar la capacitat de transport de l’L4.

Bon funcionament del transport alternatiu

Durant la realització de les obres s’ha donat el màxim servei possible a la línia en el tram que estava en funcionament per, entre altres coses, afectar el mínim possible la mobilitat a les platges.

Tant al juliol com a l’agost, el passatge ha utilitzat amb normalitat les alternatives de mobilitat que cobrien els trams afectats, fent un esforç per adaptar els seus recorreguts als itineraris alternatius que se’ls hi proposaven.