Crida a les entitats per promoure activitats per la Setmana Europea de la Mobilitat

Com cada any, del 16 al 22 de setembre de 2024 Barcelona participarà de la Setmana Europea de la Mobilitat, amb l’objectiu de promoure els hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

Setmana de la Mobilitat
25/06/2024 - 22:44 h

I, també com cada any, es fa una crida a totes les entitats de la ciutat a participar de la Setmana proposant activitats relacionades amb la mobilitat sostenible, com per exemple gimcanes, xerrades, tallers, marxes, bicicletades, etc.

La Setmana d’enguany se celebra sota el lema ‘Compartim l’espai públic’, donant centralitat a intermodalitat i animant a la ciutadania a moure’s de manera sostenible.

Totes les entitats que vulguin participar han d’omplir el següent formulari, una vegada per a cada proposta en cas que n’hi hagi més d’una: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/588684

Cal recordar que, en cas d’ocupar la via pública i/o parcs i jardins municipals, s’ha de tramitar la llicència d’ocupació de l’espai públic abans del 22 de juliol a través de l’enllaç  https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20230001664 (Llicència per a espectacles públics i activitats a la via pública sense pirotècnia o amb pirotècnia inferior a 10 kg). És important que es demani amb aquesta antelació per tal que cada districte la pugui tramitar a temps.