Canvi de sentit del Carrer Pallars

Amb motiu de les obres per convertir els carrers de Puigcerdà i Cristòbal de Moura en una plataforma única pacificada, des del dia 2 fins al 4 de juliol es faran actuacions de pavimentació al carrer de Marroc, a la cruïlla amb el carrer de Puigcerdà i al carrer de Josep Pla, a la cruïlla amb el carrer Cristòbal de Moura. Un cop finalitzi l'obra, el carrer de Pallars canviarà de sentit de circulació, entre l'avinguda Diagonal i la Rambla Prim, actualment en sentit Llobregat que passarà a circular en sentit Besòs, per tal de millorar la mobilitat i la cobertura de transport públic a la zona.

Avís Tall Cristobal Moura
28/06/2024 - 14:02 h

El dia 2 de juliol es farà l’aglomerat al carrer Marroc, aquest quedarà amb un únic carril en sentit Llobregat. L’accés al carrer Puigcerdà estarà obert en tot moment, tot i que s’hi realitzaran talls puntuals.

Durant la jornada del 3 de juliol, es duran a terme els treballs d’aglomerat al carrer de Josep Pla, que veurà reduïts els seus carrils de tres a un. Serà necessari tallar el carrer de Cristóbal de Moura. Els vehicles es desviaran a la cruïlla amb el carrer de Maresme cap als carrers de Marroc i Agricultura per després reincorporar-se al carrer de Cristóbal de Moura. El mateix carrer també quedarà tallat a l’encreuament amb el carrer de Puigcerdà i els desviaments es faran pel mateix carrer de Puigcerdà cap al carrer de Veneçuela. Es veurà afectada la parada de bus Josep Pla-Cristòbal de Moura (num.2901) i els autobusos de la línia V29 realitzaran la parada una mica abans, fora de l’àmbit de les obres.

Canvi de sentit del Carrer Pallars

Paral·lelament, durant aquests dies es durà a terme el canvi de sentit del tram del carrer Pallars entre l’avinguda Diagonal i la Rambla Prim, actualment en sentit Llobregat i puntualment en doble sentit, passant a circular en sentit Besòs, per tal de millorar la mobilitat i la cobertura de transport públic a la zona.

El canvi de sentit es realitzarà per trams. El dia 2 es tallarà el tram del carrer Pallars des de la rambla de Prim fins al carrer de Puigcerdà. Els vehicles es desviaran en sentit Llobregat per la rambla de Prim cap als carrers Pujades, Maresme i Cristóbal de Moura per finalment arribar al carrer de Puigcerdà; en sentit Besòs el desviament es farà pel carrer Maresme. El tall es mantindrà fins el dia 4, quan el carrer ja es pugui obrir en sentit Besòs.

Durant el dia 3 s’implementarà el canvi de sentit en el tram del carrer Pallars entre la Rambla Prim i el carrer de l’Agricultura. Els desviaments dels vehicles seran pel carrer de Josep Pla fins al carrer del Marroc o pel carrer de Josep Pla fins al carrer de l’Agricultura. També s’habilitarà un carril sense sortida des del carrer Pallars perquè els vehicles particulars puguin accedir als estacionaments.

Al llarg del dia 4 es tallarà el tram entre el carrer Agricultura a avinguda Diagonal. Els desviaments es produiran per carrer Agricultura a carrer Pallars en sentit Besòs. També s’habilitarà un carril sense sortida des del carrer Treball i des de l’avinguda Diagonal perquè els vehicles particulars puguin accedir als estacionaments. El tall es mantindrà fins el dia 5, quan el carrer ja s’obrirà en sentit Besòs.

Un cop fets aquests treballs, a partir de la segona quinzena de juliol, la línia H14 modificarà el seu recorregut habitual. Deixarà de circular pel carrer de Pere IV i circularà pel carrer de Pallars per continuar per Rambla Prim i recuperar el carrer Cristóbal de Moura.