Vine a celebrar l’últim “Obrim carrers” de la temporada!

L’“Obrim carrers” celebra aquest dissabte i diumenge, 29 i 30 de juny, la darrera edició de la temporada, i obre així un cop més a la ciutadania el carrer Gran de Gràcia i l’eix Sants - Creu Coberta per passejar, jugar o gaudir del comerç de proximitat.

..
27/06/2024 - 12:11 h - Urbanisme i infraestructures Ecologia Urbana

Última oportunitat per gaudir d’aquests eixos dels districtes de Gràcia i Sants-Montjuïc sense cotxes, fums i soroll de trànsit! Els carrers de Sants, Creu Coberta i Gran de Gràcia viuran aquest cap de setmana (dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00 h) la darrera edició de l’“Obrim carrers” abans de marxar de vacances.

Com és habitual, aquesta iniciativa no se celebra durant els mesos de juliol i agost. Per tant, aquest cap de setmana serà la darrera vegada que es tallarà la circulació de vehicles i es deixarà tot l’espai d’aquests grans eixos disponible per als vianants: ja sigui per passejar, aprofitar per anar a comprar amb tranquil·litat a les botigues del barri, llegir un llibre a la fresca o improvisar un joc al mig del carrer amb els amics.

L’“Obrim carrers” es tornarà a celebrar el cap de setmana del 7 i 8 de setembre.